Gratis de complete Human Design guide!

Ontdek wie je bent en waar je hiervoor op aarde bent met behulp van Human Design 

Ontdek wie je bent en waar je hiervoor op aarde bent met behulp van Human Design 

Als je je aanmeldt voor het gratis ebook krijg je ook dagelijks meer gratis tips en inzichten van mij in je mailbox! Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens.

Dit ebook is voor jou als je op een simpele, praktische en eenvoudige manier aan de slag wilt met Human Design. Zodat je jezelf écht leert kennen en van daaruit een fuck yes leven kan gaan creëren. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen verwachten, maar waar jij hiervoor op aarde bent. Een leven op jouw manier en jouw voorwaarden. Vol met voldoening, succes, verwondering en rust.

In het ebook ontdek je

  • De fundamentele basis van Human Design zodat je er mee aan de slag kan
  • Hoe je weet of je op het juiste pad zit (of niet)
  • Wat wél en niet voor jou werkt in het leven en ondernemen
  • Wat jouw unieke manier van leven en ondernemen is
  • Hoe je met vertrouwen door de wereld kan navigeren
  • Hoe je beïnvloed wordt door je omgeving en hoe jij hun beïnvloed 
  • Jouw manier om altijd aligned keuzes te maken 
  • Even praktisch: energietypes, signature, not-self, autoriteit én centers

 

Als je je aanmeldt voor het gratis ebook krijg je ook dagelijks meer gratis tips en inzichten van mij in je mailbox! Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens.

Human Design

Hi ik ben Nikki,

Er is één probleem in deze wereld wat ik graag zou willen oplossen (oké wel meer hoor, maar moet ergens beginnen).

Dat probleem is dat iedereen altijd maar doet wat moet, hoort en wat anderen van hen verwachten. In plaats van kiezen voor zichzelf en hun eigen dromen, doelen en verlangens. Misschien herken je dat probleem ook wel?

Te veel mensen laten zich beïnvloeden door hun omgeving, door angsten, twijfels, de mening van anderen en niet helpende gedachten. Ze bewandelen niet hun eigen pad, maar leven het leven van een ander. Wat alleen maar voor frustratie, woede, teleurstelling en bitterheid zorgt.

Dát is in mijn ogen echt een probleem, vind je ook niet?

Daarom ben ik zo enthousiast over Human Design. Iedereen is namelijk uniek, one out of 7.8 bilion. Er is geen one-size-fits-all methode of systeem. Er is niet één manier van leven en ondernemen die voor iedereen werkt. One size fits none.

Human Design brengt je terug naar de persoon wie je altijd al bent geweest. Zodat je vanuit daar een FUCK YES leven kan creëren op JOUW manier en JOUW voorwaarden, vol voldoening, rust, verwondering en succes. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen van je verwachten. Maar gaan doen waar je hiervoor op aarde bent.

Ik vind dus ook dat iedereen moet leren over Human Design. Helaas is het een complex en ingewikkeld systeem en laten mensen zich hier snel door afschrikken. Zonde in mijn ogen, want hoe meer mensen hier mee aan de slag gaan, hoe beter. En daarom doe ik wat ik doe.

Het is mijn missie om Human Design voor iedereen toegankelijk te maken, door het op een simpele, praktische en eenvoudige manier uit te leggen. Zodat we samen een ripple effect kunnen creëren van mensen die echt kiezen voor zichzelf en een fuck yes leven creëren op hun eigen voorwaarden.

Dus wil je op een simpele, praktische en eenvoudige manier leren over Human Design? Dan is ‘De complete Human Design guide’ een mooie eerste stap’ om te downloaden.