je ticket naar een fuck yes leven op jouw voorwaarden

Human Design Energietype training

Er is één probleem in deze wereld wat ik graag zou willen oplossen

Dat probleem is dat iedereen altijd maar doet wat moet, hoort en wat anderen van hen verwachten. In plaats van kiezen voor zichzelf en hun eigen dromen, doelen en verlangens. Misschien herken je dat probleem ook wel? 

Te veel mensen laten zich beïnvloeden door hun omgeving, door angsten, twijfels, de mening van anderen en niet helpende gedachten. Ze bewandelen niet hun eigen pad, maar leven het leven van een ander. Wat alleen maar voor frustratie, woede, teleurstelling en bitterheid zorgt. 

Dát is in mijn ogen echt een probleem, vind je ook niet? 

Daarom ben ik zo enthousiast over Human Design. Iedereen is namelijk uniek, one out of 7.8 bilion. Er is geen one-size-fits-all methode of systeem. Er is niet één manier van leven en ondernemen die voor iedereen werkt. One size fits none 😉

Human Design brengt je terug naar de persoon wie je altijd al bent geweest. Zodat je vanuit daar een FUCK YES leven kan creëren op JOUW manier en JOUW voorwaarden, vol voldoening, rust, verwondering en succes. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen van je verwachten. Maar gaan doen waar je hiervoor op aarde bent. 

Na de basis reading weet je wat er voor nodig is om je eigen pad te bewandelen in dit leven. Zodat je een fuck yes leven kan creëren op jouw manier en voorwaarden. 

wat krijg je?

Een uitleg over wat Human Design is en hoe je het kan toepassen in je leven en business

  Een basis reading (energietype, strategie, autoriteit, not-self en signature)

Je krijgt een video en ebook! Na aankoop heb je direct toegang

Praktische tips over hoe je dit kan toepassen in je leven en business

En dat allemaal voor slechts € 147,-

YES

Zij leven nu hun mooiste leven

Wat een fijn en tof gesprek had ik met Nikki! Bizar hoeveel ze over mij wist te vertellen, zónder dat ze me eigenlijk echt kent.  Voor mij was de reading meer de bevestiging die ik nodig had Na een paar dagen merkte ik dat het me onwijs veel helderheid en rust gaf. Omdat ik weet wat beter voor mij als persoon werkt.

Nikki heeft me inzichten gegeven hoe ik als persoon het beste kan handelen in bepaalde situaties en ben daar eigenlijk direct mee aan de slag gegaan. Het geeft me rust om te weten wat beter voor mij als persoon werkt.De acceptatie van bepaalde persoonlijke eigenschappen zorgt dat ik geen continue tweestrijd in mijn hoofd heb. Het is gewoon hoe ik in elkaar steek en daar kan ik op vertrouwen

Lenny Gribnau

De reading brengt je een stap verder in het vinden van je ware ik. Al jaren heb ik het gevoel dat ik niet het pad bewandel waar ik voorbestemd ben en deze reading gaf de doorslag. Tijd voor verandering en meer leven naar wie ik in de kern echt ben! Het is interessant om eens stil te staan bij wie ik in de kern ben. Bepaalde informatie gaf bevestiging over eigenschappen waar ik wel eens over twijfel. De reading brengt je een stap verder in het vinden van je ware ik. Al een jaar heb ik een nieuwe uitdaging in gedachten, ander werk dan wat ik al 5 jaar doe en deze reading gaf bevestiging dat die nieuwe uitdaging echt bij mij past. Al jaren heb ik het gevoel dat ik niet het pad bewandel waar ik voor bestemd ben en deze reading gaf de doorslag. Tijd voor verandering en meer leven naar wie ik in de kern echt ben!

Veronique van Rosmalen

Ik was nog niet bekend met Human Design, maar ik heb een reading gedaan bij Nikki. Dif heeft mij veel duidelijkheid gebracht over waar bepaalde gedragingen vandaan komen. Ik had tijdens de reading meerdere ahá momenten. Het is op de een of andere manier een geruststelling om te weten waarom je bepaalde dingen doet of voelt. Nikki vertelt veel, vraagt door, geeft tips en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ik had het gevoel alles te kunnen vertellen, ze is erg open en oordeelt niet. De reading is een aanrader als je jezelf (beter) wilt leren kennen!

Anne Roos

Ik ben altijd heel veel bezig geweest met de vraag wat ik nu wil gaan doen in dit leven, wie ben ik nu echt en waar ben ik voor gemaakt? De reading heeft me zoveel inzichten gegeven om die vragen te beantwoorden. Er waren zoveel, bijna enge, herken momenten en inzichten. Bij heel veel dingen over mezelf wist ik het stiekem al een beetje of ik kon juist me vinger er niet helemaal goed op leggen, met deze reading heeft het me heel veel bevestigingen geven over mij als persoon en hoe ik me het beste kan opstellen in het leven. Door de verschillende energiebanen begrijp ik nu meer waarom ik me soms op een bepaalde manier voel of waarom ik op een bepaalde manier handel.

Nikki is een heel open, enthousiast en meedenkend persoon wat erg fijn is bij zo’n reading. Ze weet zo ontzettend veel dat je overal wel even bij stil kan staan, vragen kan stellen of samen kunt nadenken over bepaalde uitkomsten.

Amber Korenhof

Weet je wat het grootste probleem is?

Veel mensen doen wat moet, hoort of wat iedereen doet. Ze weten niet wie ze zijn of wat zie willen, waardoor ze maar wat doen.

Op de automatische piloot gaan ze door de dagen heen. Zonder stil te staan bij waar ze diep van binnen naar verlangen.

Misschien is dit herkenbaar voor je?

Je voelt diep van binnen wel dat het anders kan. Dat het anders mag.

Als je heel even stil staat. Een moment voor jezelf neemt. Dan voel je dat je het liefst je eigen pad wil bewandelen.

Om zo je mooiste leven te creëren, op je eigen voorwaarden en eigen manier.

Alleen dat gaat nu nog niet.

En als ik nu je dagboek zou lezen, zou ik waarschijnlijk dit lezen

Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik voor gemaakt? Het is zo frustrerend dit niet precies te weten…

Ik heb het gevoel dat ik niet het pad bewandel waar ik voor bestemd ben…

Waarom twijfel ik nou zo veel met het maken van keuzes? Ik zit te veel in mijn hoofd. Blijf alles overdenken en iedere optie uitpluizen.

Ik durf nog niet 100% mezelf te zijn en te doen wat ik wil. Wat anderen ervan vinden blijft toch in mijn achterhoofd.

Hoe ik mijn leven nu heb ingericht, is niet de manier waarop ik het zou willen

Soms snap ik echt helemaal niks van mezelf en mijn doen en laten. Op dit soort momenten zou een handleiding van mezelf echt handig zijn

Dit is waarom Human Design de oplossing is

Human Design…

…Brengt je dichterbij jezelf. Waardoor je jouw leven en onderneming op JOUW manier kan inrichten.

…Helpt je met het vinden van antwoorden op de vragen: Wie ben ik, wat wil ik en waar ben ik hiervoor op aarde?

…Helpt je om twijfels los te laten en altijd vanuit vertrouwen en rust de juiste keuzes te maken. Zonder dat jij je laat beïnvloeden door wat anderen ervan vinden of je laat tegenhouden door twijfels, angsten en niet helpende gedachten.

…Laat je zien wat jouw kracht is en brengt je in verbinding met je ware potentieel.

…Zorgt voor meer zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfacceptatie.

…Geeft je handvatten voor het leven, een soort persoonlijke gebruiksaanwijzing, zodat je makkelijk om kan gaan met de dingen waar je mee worstelt.

 

In the end krijg je door Human Design meer liefde en compassie voor jezelf. Je leert jezelf beter kennen, ontdekt hoe je in elkaar steekt en waarom je doet wat je doet. Waardoor je uiteindelijk meer innerlijke rust, acceptatie, vertrouwen en vrijheid gaat ervaren in je dagelijkse leven. En echt op jouw voorwaarden kan gaan leven en ondernemen.

 

DUS

Jij wilt een FUCK YES leven op jouw voorwaarden en jouw manier? En doen waar je hiervoor op aarde bent?

Ik kan niet anders zeggen dan dat de reading mij veel gebracht heeft. Ik zocht vaak naar verklaringen en snapte mezelf en mijn doen en laten soms niet. Nu viel er veel op z’n plaats en heb ik geleerd te accepteren ipv gefrustreerd te zijn. Het bevatte zoveel rake informatie over mezelf dat ik van de ene verbazing in de andere viel. Gelukkig wordt de sessie opgenomen, want ik moest alles echt laten bezinken!

Nikki neemt echt de tijd voor je, ze is een warm persoon en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Voor iedereen die zelfontwikkeling belangrijk vindt, is dit echt een aanrader!

Jasmijn Pulleman

De Human Design Reading van Nikki was geweldig! Het geeft goed inzicht in de persoon die jij bent, waar je goed in bent, wat jouw valkuilen zijn, waar jij behoefte aan hebt en waar jij je dus het beste op kan focussen. Het is een goede reflectie die jou heel bewust maakt. Daarbij is Nikki ook een heel prettig persoon om mee te praten. Ze is vriendelijk, positief, open-minded, eerlijk en direct, daar heb je wat aan! Ik zou iedereen dit zeker aanraden
Jimmy

Heb echt weer nieuwe dingen geleerd en ook veel bevestiging gekregen. Super interessant om hier meer over te leren van jou! Ik ben een projector en dat sluit zo aan op wie ik ben, waar ik tegenaan loop en waar ik naar verlang! Echt heel bijzonder. Toen Nikki hier een heel uitgebreid artikel over had geschreven, ben ik gelijk heel enthousiast alles gaan lezen. Ik had al veel info uit het artikel gehaald over mijn type, waardoor er echt dingen op zijn plek vielen. Tijdens de sessie ging Nikki hier nog dieper op in en gaf ze me nog veel meer informatie! Ook gaf ze een aantal praktische voorbeelden wat super fijn is. Ik herkende mezelf zo erg in de dingen die ze vertelde. Ook kreeg ik weer nieuwe inzichten en extra bevestiging van bepaalde dingen. Nikki is super enthousiast, heel open en weet echt onwijs veel over Human Design, wat een sessie met haar heel leuk maakt!

Robin van der Aa

Dit is wat je krijgt

Een uitleg over wat Human Design is en hoe je het kan toepassen in je leven en business

  Een basis reading (energietype, strategie, autoriteit, not-self en signature)

Je krijgt een video en ebook! Na aankoop heb je direct toegang

Praktische tips over hoe je dit kan toepassen in je onderneming

En dat allemaal voor slechts € 147,-

Hi, ik ben Nikki maar je mag me ook Nik noemen.

Er is één probleem in deze wereld wat ik graag zou willen oplossen (oké wel meer hoor, maar moet ergens beginnen).

Dat probleem is dat iedereen altijd maar doet wat moet, hoort en wat anderen van hen verwachten. In plaats van kiezen voor zichzelf en hun eigen dromen, doelen en verlangens. Misschien herken je dat probleem ook wel?

Te veel mensen laten zich beïnvloeden door hun omgeving, door angsten, twijfels, de mening van anderen en niet helpende gedachten. Ze bewandelen niet hun eigen pad, maar leven het leven van een ander. Wat alleen maar voor frustratie, woede, teleurstelling en bitterheid zorgt.

Dát is in mijn ogen echt een probleem, vind je ook niet?

Daarom ben ik zo enthousiast over Human Design. Iedereen is namelijk uniek, one out of 7.8 bilion. Er is geen one-size-fits-all methode of systeem. Er is niet één manier van leven en ondernemen die voor iedereen werkt. One size fits none.

Human Design brengt je terug naar de persoon wie je altijd al bent geweest. Zodat je vanuit daar een FUCK YES leven kan creëren op JOUW manier en JOUW voorwaarden, vol voldoening, rust, verwondering en succes. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen van je verwachten. Maar gaan doen waar je hiervoor op aarde bent.

Ik vind dus ook dat iedereen moet leren over Human Design. Helaas is het een complex en ingewikkeld systeem en laten mensen zich hier snel door afschrikken. Zonde in mijn ogen, want hoe meer mensen hier mee aan de slag gaan, hoe beter. En daarom doe ik wat ik doe.

Het is mijn missie om Human Design voor iedereen toegankelijk te maken, door het op een simpele, praktische en eenvoudige manier uit te leggen. Zodat we samen een ripple effect kunnen creëren van mensen die echt kiezen voor zichzelf en een fuck yes leven creëren op hun eigen voorwaarden.