Human Design voor dummies

Een training waarin je op een simpele en eenvoudige manier de belangrijkste basiselementen van Human Design leert begrijpen, zodat je er mee aan de slag kan in je leven, business & werk. 

Weet je wat het probleem is...

Human Design wordt met de dag populairder.

Iedereen hoor je erover.

Nou is dat niet het probleem hoor.

Ik vind namelijk dat Human Design echt mainstream mag gaan. Dat iedereen aan de slag zou mogen met deze life changing tool. Want let’s be honest, dat is het gewoon.

Het probleem is dat het een erg complex systeem is.

Jouw eerste reactie was waarschijnlijk ook iets in de ricthing van: wtf betekent dit dan? Rood, zwart, geel, groen. Lijntjes, nummertjes, pijltjes, symbolen. Wat moet ik hier mee? Waar begin ik? Hoe werkt dit? 

Logisch! Dacht ik namelijk ook allemaal toen ik HD net ontdekte.

Wat veel mensen vervolgens doen is verschillende Instagram accounts stalken, hier en daar een blog lezen en het hele internet afstruinen in een poging meer van HD te kunnen begrijpen #guilty!

En hoewel je er echt wel iets wijzer van wordt, snap je er nog maar weinig van en lukt het je niet om alle kennis vervolgens ook echt te belichamen. Om het ook echt toe te passen in je dagelijks leven en het  te leven.

En dat is het probleem!

Als je het mij vraagt wordt HD te ingewikkeld gemaakt. Met als gevolg dat weinig mensen er echt mee aan de slag gaan. Terwijl het echt life changing gaat zijn wanneer je jouw HD gaat belichamen.

En precies dit is de reden waarom ik de Human Design voor Dummies training heb gemaakt. Het is namelijk mijn missie om Human Design voor iedereen toegankelijk te maken door het op een simpele, praktische en eenvoudige manier uit te leggen. Zodat je er echt mee aan de slag kan in je leven en onderneming.

 

 

Human Design voor Dummies zorgt ervoor dat je

✔️Jezelf, vrienden, familie en/of klanten beter gaat leren kennen en begrijpen

✔️Weet wat je ziet in een Human Design chart

✔️Op een simpele, eenvoudige en praktische manier alles leert over de belangrijkste basiselementen van Human Design

✔️Human Design uiteindelijk als tool kan inzetten als coach, zodat je jouw klanten nog beter leert kennen en begrijpen.

✔️In verbinding komt met wie je werkelijk bent, zodat je een FUCK YES leven kan creëren op jouw voorwaarden 

✔️Op jouw voorwaarden gaat leven, niet langer doen wat moet of hoort, maar wat in alignement is met wie je in de essentie bent

✔️Vanuit vertrouwen en rust je eigen pad in het leven gaat bewandelen

Praktische details

Wat kan je verwachten 

  • 4 Trainingen waarin je op een simpele, praktische en eenvoudige manier alles leert over de belangrijkste basis van Human Design
  • Levenslang toegang tot de online academy waar je de training vindt
  • Training over energietypes, autoriteiten, de centers en het lezen van een design. De belangrijkste basis die life changing gaat zijn als je dit echt toepast.
  • Werkboeken zodat je ook echt praktisch aan de slag gaat met de informatie, waardoor je het echt kan gaan belichamen.

 

De investering 

De investering voor deze life changing training is slechts 97,-. (ex btw).

I know, belachelijk laag voor wat ik deel in de training. Maar zoals ik zei: het is mijn missie om HD voor iedereen toegankelijk te maken.

 

Al 435+ mensen gingen je voor, wat vonden zij ervan?

Are you ready?! 

Are you ready?! 

Are you ready?! 

Are you ready?! 

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@nikkiwillemse.nl en je krijgt binnen 24 uur een reactie op je vraag!

Ik heb al meerdere programma's gevolgd, hoe is dit anders?
  • Mijn missie is om Human Design op een simpele, eenvoudige en toepasbare manier uit te leggen. Geen ingewikkelde termen en onnodige informatie, maar alleen wat je écht nodig hebt. Zodat je er vanuit vertrouwen mee aan de slag kan in je dagelijkse leven. 
Hoeveel tijd ben ik kwijt?
  • Dat ligt natuurlijk helemaal aan jou! De trainingen duren in ieder geval ruim een uur (met Q&A zelfs 90 minuten). En daarna is het aan jou om het experiment aan te gaan. Cause the magic is in the experience.  
Ik wil readings kunnen geven, is dit programma dan geschikt?

Ja en nee. Met wat je hier leert kan je echt een hele basic reading geven. Als je echt een badass wilt worden in het geven van readings is mijn 5 maanden programma misschien een match, understanding Human Design. 

Ik heb nog helemaal geen verstand van Human Design, is het dan voor mij?

Absoluut! Dit programma is voor iedereen die op een simpele, eenvoudige en toepasbare manier wilt leren over de belangrijkste elementen van Human Design. Daarom ook de naam ‘Human Design voor dummies’. 

Wat ga ik leren?

De belangrijkste basis elementen van Human Design. 

Training 1: Energietype 

Training 2: Autoriteit 

Training 3: Energiecenters 

Training 4: BodyGraph lezen 

 

Ik ben geen dummie meer, kan ik de training volgen?

Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Als dit je twijfel is wil ik je uitnodigen om je autoriteit te volgen in het maken van je beslissing (voor iedereen geldt dit natuurlijk ;)). Maar als je denkt geen dummie meer te zijn, maar vervolgens wel twijfelt of je de training moet volgen, ben je misschien toch nog een beetje een dummie. De belangrijkst basis van HD is namelijk je autoriteit, wat je helpt in het maken van keuzes. 

Hebben wij persoonlijk contact?

Nee! We hebben geen persoonlijk contact. Dit is een training die je helemaal zelf kan volgen. Voor technische vragen mag je mailen naar info@nikkiwillemse.nl