je ticket naar een fuck yes leven op jouw voorwaarden

Human Design

deep dive reading

Ontdek wie je werkelijk bent en waar je hiervoor op aarde bent met behulp van Human Design. Zodat je een fuck yes leven kan creëren op jouw voorwaarden en jouw manier.

Weet je wat het probleem is...

Niemand leert je hoe je de leiding kan nemen in je leven.

Op school gaat het niet over in verbinding komen met jezelf.

Er is je waarschijnlijk nooit geleerd hoe je het beste keuzes kan maken.

Terwijl jouw hele leven wordt bepaald door de keuzes die je iedere dag maakt.

Je hebt nooit geleerd hoe je dingen op je eigen manier kan doen.

Iedereen is anders, maar toch verwachten we dat iedereen hetzelfde is.

Waardoor je nu amper weet wie je bent, wat je wilt en waar je hiervoor op aarde bent.

En daardoor doe je maar wat moet, hoort of wat anderen van je verwachten.

Terwijl je diep van binnen wel voelt dat dit niet is wat jij echt wilt.

Stiekem weet jij ook dat het anders kan. Dat het anders mag.

Grote kans dat ik dit nu in je dagboek lees...

Wie ben ik? Wat wil ik? Waar ben ik voor gemaakt? Het is zo frustrerend om niet precies te weten wie ik ben en wat ik wil…

Ik heb het gevoel dat ik niet het pad bewandel waar ik voor bestemd ben…

Waarom twijfel ik nou zo veel met het maken van keuzes? Ik zit te veel in mijn hoofd. Blijf alles overdenken en iedere optie uitpluizen.

De ideeën en plannen zijn er wel, alleen doe ik niet de dingen waarvan ik weet dat ik ze moet doen

Ik blijf maar kijken naar wat anderen doen en me daarmee vergelijken… Word daar alleen maar onzeker van, omdat ik nu ga twijfelen of ik dat wel kan.

Hoe ik mijn leven en onderneming nu heb ingericht, is niet de manier waarop ik het zou willen

Durf nog niet 100% mezelf te zijn en te doen wat ik wil. Wat anderen ervan vinden blijft toch in mijn achterhoofd.

Blijf het gevoel hebben dat ik niet mijn volledige potentie gebruik en niet de impact maak die ik zou kunnen maken

Soms snap ik echt helemaal niks van mezelf en mijn doen en laten. Op dit soort momenten zou een handleiding van mezelf echt handig zijn.

Herkenbaar? Ik geloof écht dat Human Design dé oplossing is.

Dit is waarom Human Design de oplossing is

Human Design…

 • Brengt je dichterbij jezelf. Waardoor je jouw leven en onderneming op                                 JOUW manier kan inrichten.
 • Helpt je met het vinden van antwoorden op de vragen: Wie ben ik, wat wil                                   ik en waar ben ik hiervoor op aarde?
 • Laat zien wat jouw unieke kwaliteiten en talenten zijn, maar ook je valkuilen.
 • Helpt je om twijfels los te laten en altijd vanuit vertrouwen en rust de juiste keuzes te maken. Zonder dat jij je laat beïnvloeden door wat anderen ervan vinden of je laat tegenhouden door twijfels, angsten en niet helpende gedachten.
 • Laat je zien wat jouw kracht is en brengt je in verbinding met je ware potentieel.
 • Geeft inzicht in hoe je wordt beïnvloed door anderen. Je ziet wat van jou is en wat je hebt opgepikt, zo wordt het makkelijker om je eigen pad te bewandelen
 • Geeft je bevestiging voor de dingen die je eingelijk altijd al wist en voelde, maar waarvan je dacht dat het gek of raar
 • Zorgt voor meer zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfacceptatie.
 • Geeft je handvatten voor het leven, een soort persoonlijke gebruiksaanwijzing, zodat je makkelijk om kan gaan met de dingen waar je mee worstelt.

In the end krijg je door Human Design meer liefde en compassie voor jezelf, je dierbaren en je klanten. Je leert jezelf beter kennen, ontdekt hoe je in elkaar steekt en waarom je doet wat je doet. Waardoor je uiteindelijk meer innerlijke rust, acceptatie, vertrouwen en vrijheid gaat ervaren in je dagelijkse leven. Wanneer je Human Design in je toolbox hebt als ondernemer, ga je de impact hebben waar je hiervoor op aarde bent en waar je zo naar verlangt.

YES

Zij leven nu op hún voorwaarden

Naast het feest van herkenning en de praktische tips, is het toch vooral dat diepere inzicht waardoor ik na de reading gelijk al andere, bewuste keuzes kan maken om mijn energie en workflow beter te managen.

Ik zit volop in het proces om mijn bedrijf en manier van werken vorm te geven. Van veel kwaliteiten en valkuilen ben ik me al bewust, maar van een heleboel lukt het me ook nog niet altijd om er ook echt iets mee te doen. Ik was dus ook vooral op zoek naar praktische inzichten die ik concreet mee kan nemen in de ontwikkelingen van mijn bedrijf. Maar al vanaf moment één, toen Nikki mijn energie type met me deelde, kwam de eerste eye-opener al binnen! Er vielen gelijk een aantal puzzelstukjes op hun plaats, waardoor ik besefte dat ik al járen probeer te leven als een energie type dat ik dus helemaal niet ben. Met alle gevolgen van dien. Naast het feest van herkenning en de praktische tips, is het toch vooral dat diepere inzicht waardoor ik na de reading gelijk al andere, bewuste keuzes kan maken om mijn energie en workflow beter te managen. Nikki deelt alle informatie op een overzichtelijke en energieke manier. En door de interactie en ruimte voor persoonlijke voorbeelden blijft alles ook goed hangen. Ik raad een reading aan voor elke ondernemer die los wil komen van ‘hoe je een goede ondernemer moet zijn’ en erachter wil komen hoe je dat vanuit je eigen kracht kan doen!

Esmee Mankers

Ondernemer , RIJS creatives

Nikki heeft mij zoveel geleerd over mezelf en hoe ik in elkaar steek! Iets waar ik al jaren naar op zoek was, is nu helemaal duidelijk.

Hoe kan het dat ik denk dat ik geen eigen mening heb? Waarom ben ik zo een twijfelaar? Waarom weet ik niet wat ik wil in mijn leven? Random vragen die in één klap  duidelijk werden voor mij. Nikki zit vol energie en durft duidelijk taal te spreken. Ik hou van haar humor en vind haar echt een topper! Hoe knap is het al je iemand kunt lezen op basis van Human design? Wil je jezelf leren kennen, ga dan naar Nikki! 

Aurelia Blom

Ondernemer

Veel dingen die voor mij een bevestiging gaven, of meer inzichten hebben gegeven over waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. 

Een echte aanrader als je meer over jezelf en je gedragingen te weten wilt komen. Nikki zorgt ervoor dat het gesprek tweezijdig is, zodat er niet alleen informatie aan jou wordt verteld maar jij ook echt kan deelnemen aan de reading. Daarnaast vind ik Nikki een open en spontaan persoon die niet oordelen is en veel moeite stopt om de reading goed voor te bereiden. Daardoor heeft ze veel kennis opgedaan van jouw Human Design en kan ze nuttige tips geven zodat je er ook echt wat mee kan. Ze vertelde veel dingen die voor mij een bevestiging gaven, of meer inzichten hebben gegeven over waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. Kortom, een hele gezellig maar vooral leerzame reading!

Anke

Student

Ik dacht: Is het dan niet heel breed? Net als de wekelijkse horoscoop? Maar nee, dat is zeker niet waar!

Ik had al een aantal reviews voorbij zien komen waarin steeds werd gezegd dat wat Nikki tijdens de sessie vertelt zo herkenbaar is en dacht: is het dan niet heel breed? Net als bij de wekelijkse horoscoop? Maar dat is zeker niet waar! Inderdaad alles wat Nikki over me vertelde was zó herkenbaar! Bijna eng hoe goed ze mij, mijn gedrag en emoties beschreef op basis van mijn Human Design. Veel dingen wist ik wel over mezelf, maar ik had ze nog nooit zo als totaalplaatje gezien. Door alles (emoties, denken, spraak, angsten, etc.) in verband te zien heb ik echt beter inzicht gekregen in wat het beste voor mij wel en niet werkt en hoe ik het beste mijn keuzes kan maken.

Elise van Dansink

Werknemer

Ik ging er nogal sceptisch in, maar al vrij snel werd dit beeld veranderd. 

De reading ging ik nogal sceptisch in. Want ja hoe kan zij dat nou allemaal weten met alleen mn geboortedatum? Maar al vrij snel werd dit beeld veranderd, er waren zoveel herkenningspunten. Dingen die nu eindelijk duidelijk werden, vragen die nu eindelijk een antwoord kregen. Een hele fijne/vrolijke reading gehad! Ik kan het zeker iedereen aanraden!

Esmee de Koning

Student

De reading heeft mij (nog meer) zelfkennis gegeven en inzichten gegeven waarvan ik (nog) niet wist dat ik ze nodig had om verder te groeien als persoon en als ondernemer. Ik snap nu wat ik ‘hier kom doen’, waarom ik bepaalde dingen heb meegemaakt en welk pad ik mag volgen. 

Ik ben al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling dus aan (zelf) kennis en tools geen gebrek. Toch bleef ik tegen dingen aanlopen en had ik moeite om bepaalde patronen te doorbreken. Ik dacht dat ik deze dingen moest veranderen, maar dankzij de Human Design reading van Nikki ben ik erachter gekomen waarom ik (nog steeds) tegen dezelfde dingen aanloop en dat ik die dingen niet hoef te veranderen, want het is wie ik ben. Dankzij de reading zijn zoveel dingen op hun plek gevallen en snap ik mezelf echt beter. dit heeft mij geholpen om minder tot geen weerstand meer te bieden tegen die patronen. Ik kan ze nu beter accepteren, omarmen en ermee om leren gaan. De reading heeft mij (nog meer) zelfkennis gegeven en inzichten gegeven waarvan ik (nog) niet wist dat ik ze nodig had om verder te groeien als persoon en als ondernemer. Ik snap nu wat ik ‘hier kom doen’, waarom ik bepaalde dingen heb meegemaakt en welk pad ik mag volgen. Nikki legt op een hele begrijpelijke manier uit hoe jouw chart eruit ziet en wat alle onderdelen betekenen. Ze geeft ook concrete voorbeelden waardoor het behapbaar is en dingen echt ‘inklikken’. Ze is nuchter, recht door zee en geeft je ook de ruimte om jouw verhaal te vertellen. Heel erg fijn en persoonlijk. Wanneer je nieuwsgierig bent naar jouw Human Design, jouw talenten en valkuilen, jezelf (echt) nog beter wilt leren kennen en gek bent op ‘aha’ momenten, dan raad ik je aan om een reading te doen bij Nikki.

Roos Edens

Ondernemer

Nik, vertel me eens wat meer over die reading

 

Dit is wat je kan verwachten:

 • Zoom call van +/- 120 minuten 
 • Reading wordt opgenomen zodat je hem altijd terug kan kijken 
 • We bespreken je type, strategie, autoriteit, profiel, centers, kanalen en belangrijkste poorten
 • Genoeg ruimte om al je vragen            te stellen
 • Een hele gezellig reading bomvol aha momentjes, herkenning en humor

En dat alles voor slechts 397,- ex. btw

Plan snel je feestje van herkenning in >

YES

Zij leven nu op hún voorwaarden

Veel van de dingen herkende ik heel sterk in mezelf en andere iets minder. Maar hoe langer we praten, hoe meer van de dingen die ik in eerste instantie niet gelijk herkende toch boven kwamen drijven als deel van mij, mijn persoonlijkheid en leefstijl. 

Ik had eigenlijk nog nooit eerder van human design gehoord, maar ik raakte toch echt nieuwsgierig door Nikki’s post en stories hierover.  Tijdens de reading vertelde Nikki mij veel dingen over mij en mijn design. Veel van deze dingen herkende ik heel sterk in mezelf en andere iets minder. Maar wat ik vooral ook erg grappig vond was dat hoe langer we aan het praten waren hoe meer van de dingen die ik in eerste instantie niet gelijk herkende toch boven kwamen drijven als deel van mij, mijn persoonlijkheid of mijn levensstijl. En deze momenten van herkenning gingen ook wel echt de diepte in voor mijn gevoel. Waar je bijvoorbeeld bij astrologie veel meer op het oppervlak blijft. Ik moet wel toegeven dat ik mijn reading niet geheel zonder sceptische gedachtes in ging en dat ik dat nog steeds niet helemaal 100% kwijt ben. Maar Nikki wist mij op basis van mijn design zoveel over mij te vertellen en ze heeft mij ook echt handige tools aangereikt (en tips meegegeven) die ik volgens mijn design het beste kan gebruiken om keuzes te maken en om dit keuzeproces voor mij ook een stuk natuurlijker te laten lopen. En dat alleen vind ik al heel waardevol van deze reading. Ik ben ook zeker heel erg benieuwd hoe ik het ga ervaren om meer volgens mijn design te leven. Ik vind het spannend, maar ben ook excited om er mee aan de slag te gaan!

Jasmin de Leeuw

Student

Ik herkende zo ontzettend veel en het heeft mij zoveel inzichten gebracht, dit had ik van te voren echt nooit kunnen bedenken. Ik merk dat er een soort duidelijkheid gecreëerd is, alsof alles op zijn plaats valt!

WAUW!! Dat was het eerste dat ik dacht na de reading van Nikki. Ik was al druk bezig om mezelf opnieuw te leren kennen, wie ik nou echt ben en hoe ik ben. Ik was erg nieuwsgierig naar wat eruit ging komen en ging er ook verder redelijk blanco in. Geen verwachtingen, gewoon ervaren wat eruit komt. Maar ik herkende zo ontzettend veel en het heeft mij zoveel inzichten gebracht, dit had ik van te voren echt nooit kunnen bedenken. Ik merk dat er een soort duidelijkheid gecreëerd is, alsof alles op zijn plaats valt! Nikki neemt echt de tijd voor je en geeft je enorm veel om over na te denken daarna. Het laat dingen echt op zijn plek vallen en je leert echt waarom sommige dingen zo werken voor jou als persoon en hoe je daarmee het beste om kan gaan. Ik wil Nikki heel erg bedanken voor de reading en raadt het iedereen aan die echt meer wil weten over jezelf.

Yoeri Duijs

Werknemer

 Je reading was heel waardevol voor mij! Ik ben jaren bezig met zelfontwikkeling en het is heel fijn om alles nog eens te horen te krijgen. Ook gaf je me het gevoel dat ik mijn tijd kon nemen om na te denken. Je manier van uitleg en spreken was heel rustgevend. Dit maakt het supermakkelijk om te volgen aangezien er tijdens zo een reading al snel te veel info naar je hoofd wordt gegooid. Ik vond het echt super waardevol!

Kelly Senden

Ondernemer , Send coaching

Het was alsof mij een spiegel voorgehouden werd

Ik heb met Nikki een reading gehad waarbij ik van tevoren niks heb opgezocht. In de reading kwamen onwijs veel dingen aan bod die ik herkende bij mijzelf. Het was alsof mij een spiegel voorgehouden werd. Wat ik ook heel fijn vond waren de tips die ze mij daarna gaf. Dus aan de hand van mijn design gaf ze tips over hoe ik het beste dingen kan gaan doen en kan gaan aanpakken in de toekomst. Ik zou het zeker aanraden als je een duidelijker beeld over jezelf wilt krijgen en voor als je wilt weten op welke manier je dingen kan gaan aanpakken.

Larissa Veninga

Student

Ik heb er oprecht veel aan gehad en dat had ik niet meteen van tevoren gedacht. Al een tijdje ben ik bezig om aan mijzelf te werken, ik merkte dat er wat dingen dwars zaten maar ik wist niet zo goed waar dit vandaan kwam.

Hoort dit bij mij? Kan ik dit ook anders? In de reading had ik veel herkenning, sommige dingen horen dus wel écht bij mij. En ja, nu ik me daar bewust van ben kan dit ook zeker anders. Maar ook een stukje acceptatie, dit is wie ik ben en dit hoort bij mij. Er vielen wat puzzelstukjes op zijn plaats en dat geeft een hoop rust. Ik vind dat je écht de tijd hebt genomen voor de reading, goed voorbereid en een hele duidelijke uitleg. Er komt heel veel informatie op je af en daarom vind ik het erg fijn dat de reading wordt opgenomen en je hem kunt terugkijken. Zo kun je ook met volle aandacht luisteren en hoef je geen aantekeningen te maken. Als je behoefte hebt om jezelf nog beter te leren kennen dan is de reading zeker een aanrader!

Nikki Monster

Werknemer

Het voelde alsof ze me al jaren kent en weet tegen welke dingen ik aanloop of waar ik moeite mee heb. De reading heeft me veel rust en nieuwe energie gegeven

Nikki legt alles op een duidelijke, toegankelijke manier uit.Tijdens de reading herkende ik mezelf heel goed in de dingen die Nikki zei. Het voelde alsof ze me al jaren kent en weet tegen welke dingen ik aanloop of waar ik moeite mee heb. Het heeft me de bevestiging gegeven dat ik met het maken van andere keuzes (en de manier waarop ik ze maak) waarschijnlijk veel meer rust in mijn leven zal ervaren. Ook begrijp ik nu veel beter waar bepaalde gevoelens vandaan komen en hoe ik dit op een positieve manier kan inzetten.

De invloed die anderen op mij hebben vond ik ook erg verhelderend. Ook in de relatie met anderen weet ik nu hoe ik om kan gaan met mijn energie en de beste versie van mezelf kan worden. De grootste conclusie die ik er voor mezelf heb uitgehaald is dat ik meer moet vertrouwen op wat mijn lijf me probeert te zeggen en dat sommige gevoelens of emoties er ook mogen zijn. Het feit dat ik iets voel, betekent niet dat het ook van mij is en daar hoef ik me dus ook niet altijd door te laten leiden. De reading heeft me veel rust en nieuwe energie gegeven en ben daar Nikki dan ook erg dankbaar voor!

Marieke Bol

Werknemer

Hi, ik ben Nikki

Er is één probleem in deze wereld wat ik graag zou willen oplossen (oké wel meer hoor, maar moet ergens beginnen).

Dat probleem is dat iedereen altijd maar doet wat moet, hoort en wat anderen van hen verwachten. In plaats van kiezen voor zichzelf en hun eigen dromen, doelen en verlangens. Misschien herken je dat probleem ook wel?

Te veel mensen laten zich beïnvloeden door hun omgeving, door angsten, twijfels, de mening van anderen en niet helpende gedachten. Ze bewandelen niet hun eigen pad, maar leven het leven van een ander. Wat alleen maar voor frustratie, woede, teleurstelling en bitterheid zorgt.

Dát is in mijn ogen echt een probleem, vind je ook niet?

Daarom ben ik zo enthousiast over Human Design. Iedereen is namelijk uniek, one out of 7.8 bilion. Er is geen one-size-fits-all methode of systeem. Er is niet één manier van leven en ondernemen die voor iedereen werkt. One size fits none.

Human Design brengt je terug naar de persoon wie je altijd al bent geweest. Zodat je vanuit daar een FUCK YES leven kan creëren op JOUW manier en JOUW voorwaarden, vol voldoening, rust, verwondering en succes. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen van je verwachten. Maar gaan doen waar je hiervoor op aarde bent.

Ik vind dus ook dat iedereen moet leren over Human Design. Helaas is het een complex en ingewikkeld systeem en laten mensen zich hier snel door afschrikken. Zonde in mijn ogen, want hoe meer mensen hier mee aan de slag gaan, hoe beter. En daarom doe ik wat ik doe.

Het is mijn missie om Human Design voor iedereen toegankelijk te maken, door het op een simpele, praktische en eenvoudige manier uit te leggen. Zodat we samen een ripple effect kunnen creëren van mensen die echt kiezen voor zichzelf en een fuck yes leven creëren op hun eigen voorwaarden.