DOWNLOAD HET GRATIS EBOOK: De complete human design guide 

wat ik me afvraag

Wat als je nu niet een fuck yes leven leeft op jouw voorwaarden?

Blijf je dan hetzelfde pad bewandelen omdat het zo hoort, het moet of omdat anderen het verwachten? Of kies je voor een ander pad, een pad wat volledig past bij jou?

Ik koos het tweede. En ook wel flink rigoureus. Maar in dat opzicht ben ik altijd een ‘rare’ geweest.

Ik was dat meisje, wat altijd nét anders was dan andere. Op school had ik weinig vriendjes en vriendinnetjes, viel altijd net buiten de groep en werd ook vaak uitgelachen. Ik had stekeltjeshaar, ging op voetbal terwijl het toen nog niet zo populair was voor meisjes en zat op Scouting. Dat is niet het recept voor een populair meisje kan ik je vertellen.

Maar het maakte mij niet uit, want ik deed wat ik leuk vond. Iets wat natuurlijk door de maatschappij niet werd aangemoedigd. Als klein meisje had ik altijd grootste dromen. Van de wereld rondreizen tot zangeres worden. Niets was te gek in mijn magische wereld. Maar voor de buitenwereld was dit een te grote droom, ongrijpbaar en onmogelijk.

De boodschap was: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg en dit is niet voor jou weggelegd. Volg hetzelfde pad als iedereen, pas je aan de norm aan en be like everybody else.

Er is één probleem wat ik zou willen oplossen in deze wereld…

Er is één probleem in deze wereld wat ik graag zou willen oplossen

Dat probleem is dat iedereen altijd maar doet wat moet, hoort en wat anderen van hen verwachten. In plaats van kiezen voor zichzelf en hun eigen dromen, doelen en verlangens. Misschien herken je dat probleem ook wel? 

Te veel mensen laten zich beïnvloeden door hun omgeving, door angsten, twijfels, de mening van anderen en niet helpende gedachten. Ze bewandelen niet hun eigen pad, maar leven het leven van een ander. Wat alleen maar voor frustratie, woede, teleurstelling en bitterheid zorgt. 

Daarom ben ik er voor de mensen die klaar zijn met wat moet, hoort en wat anderen van hen verwachten. En in plaats daarvan een fuck yes leven willen creëren op hun eigen voorwaarde en eigen manier.

Voor de mensen die klaar zijn met binnen de lijntjes kleuren en het uitgestippelde pad volgen. Mensen die hun eigen pad willen gaan volgen.

Niet doen wat iedereen doet, maar gaan doen waar je diep van binnen naar verlangt. Naar wat het vuur in jou aanwakkert en waar jij de meeste voldoening en plezier uithaalt.

Daarom geloof ik in Human Design

Iedereen is namelijk uniek, one out of 7.8 bilion. Er is geen one-size-fits-all methode of systeem. Er is niet één manier van leven en ondernemen die voor iedereen werkt. One size fits none 😉

Human Design brengt je terug naar de persoon wie je altijd al bent geweest. Zodat je vanuit daar een fuck yes leven kan creëren op jouw manier en jouw voorwaarden, vol voldoening, vrede, verwondering en succes.

Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen van je verwachten. Maar gaan doen waar je hiervoor op aarde bent. 

Voor mij was Human Design het laatste stukje van mijn puzzelstuk. Het bracht me weer in verbinding met wie ik in de essentie ben. De persoon onder alle lagen van conditioneringen, twijfels, angst en niet helpende gedachten.

Onder andere door Human Design leef ik nu mijn mooiste leven. Begin 2022 vertrok ik met een enkeltje naar Mexico, na 4,5 maand daar gewoond te hebben woon ik nu in Costa  Rica. En ondertussen is mijn business als een raket gegroeid. Ging van een one-woman-show naar een team van 4 toppers, lanceerde succesvol mijn nieuwe groepsprogramma ‘Understanding Human Design’  waar de eerste ronde 26 mensen aan mee doen en geniet iedere dag van mijn leven hier in Costa Rica, Pura Vida. 

DUS

Wanneer ben jij klaar om te ontdekken wie je bent en waar je hiervoor op aarde bent?