Reviews, lieve woorden & positieve reactie

Ik vind het programma heel interessant en leerzaam. Fijn om alles op je eigen tijd te kijken en telkens een laagje dieper te kijken. Maar wel op een manier dat het begrijpelijk blijft.

Er vallen telkens kwartjes en dat is zo leuk en geeft voldoening. Ik wist door zelf onderzoek al best veel van Human Design en de training geeft me ook die bevestiging. En het leert me ook dat ik telkens weer terug mag naar de basis.

Ben me door de training steeds meer bewust van mijn strategie en autoriteit en door het volgen daarvan hebben we een geweldige vakantie gehad met het gezien. Echt magie!

Ook de manier waarop ik met mijn kinderen omga is veranderd en verbetert. Ik begrijp ze beter en weet hoe ik bepaalde dingen moet aanpakken.

De community is fijn en interessant en ook de live sessies zijn waardevol. Zo kan je van elkaar leren door vragen te stellen en uit te wisselen.

Ik zou het programma zeker aanraden. Omdat Nikki op een simpele manier, best ingewikkelde dingen uit kan leggen. Omdat het mijn leven positief veranderd (nu al) en omdat de manier waarop Nikki het doet gewoon erg fijn is. Niet zo uit de hoogte, maar gewoon fijn als mens. 

Anne van den Berg

Tot nu toe vind ik het programma onwijs waardevol! Er wordt veel informatie gegeven en je kan het op verschillende manieren tot je nemen. De opbouw is logisch, waardoor je steeds dieper gaat in de materie en het ook daadwerkelijk kan integreren.

Ik heb door dit programma meer bewustwording van andere designs, maar ook in mijn eigen design kom ik steeds een laagje dieper.

De live sessies vind ik heel tof, omdat ik hierin kan meeluisteren naar anderen en hun ervaringen door mijn systeem kan laten gaan.

Persoonlijk doe ik niet veel met de community, maar als ik voel dat ik andere input nodig heb ga ik er wel naar toe. Het is een fijne plek, maar voelt niet als een vereiste.

Ik zou dit programma zeker aanraden! Het is een laagdrempelig programma om de basis over Human Design te leren. Je kan het programma in je eigen tempo volgen en leren op de manier wat bij jou past.

Er wordt bizar veel waarde gegeven, dus je hoeft je niet te vervelen.

Liset Schuitert

Het programma is tot nu toe helemaal super! Zeer uitgebreid en de live sessies zijn een fijne aanvulling. Ik begrijp mijn eigen blauwdruk nu beter, heb meer tot in details geleerd en heb er een paar fijne HD buddies bij gekregen waar ik mee kan sparren.

Ook experimenteer ik nu actiever en voel me echt gestimuleerd door de berichten in de community.

De community is heel erg waardevol, ik leer van de input, vragen en tips van anderen.

Dit programma is echt een no-brainer! Het is uitgebreid en zeer praktisch. Dit is beyond boeken en blogs lezen en podcast luisteren!

Het fijne is dat ik me gewoon mee laat voeren in het programma, het heeft een fijne structuur en opbouw.

Frouke Overveld

Het programma is helder en duidelijk. Verhelderend over mijzelf en mijn gezin.

Je kan het helemaal zelf in vullen, waardoor het past bij mij, lekker praktisch. Ook geeft het meer rust en handvatten voor mijzelf, mijn kinderen en mijn man.

De community is prettig omdat je er vragen kan stellen, anderen beantwoorden die en delen hun ervaring waardoor ik er altijd iets waardevols uithaal.

Ik zou het programma ook zeker aan raden voor anderen die voor zichzelf, naasten of werk gerelateerd met HD aan de slag willen.

Gallieth Haaker

Het programma is super! Het maakt me bewust van mijn energie en heb een heleboel aha momenten.

De community is heel fijn. Als je de behoefte hebt om iets te delen of vragen, komt er van alle kanten reactie. Zo leer je veel van anderen mensen.

De inhoud is super en Nikki kan goed uitleggen, ze neemt je helemaal mee en ik luister en kijk graag naar haar.

Zou het programma ook zeker aanraden. Als je meer over HD wilt weten is dit programma de manier. Duidelijke en begrijpbare uitleg. Nikki weet alles goed over te brengen en ze is heel open en toegankelijk voor vragen.

Lieke

Het programma is uitgebreid, veel info en fijne live sessies.

Het zorgt ervoor dat ik er echt dagelijks mee aan de slag ga, en uitgedaagd wordt om te experimenteren.

De community maakt het extra waardevol omdat je van elkaar leert. Ik ben me veel meer bewust van hoe ik mijn keuzes kan maken. Dat heeft in aantal opzichten heel veel rust gegegeven.

Ook in relatie tot anderen heeft het al het een en ander opgeleverd.

Als je echt aan de slag wilt met Human Design is dit een mooi programma omdat het heel praktisch is ingericht.

Nannette

Het programma is heel waardevol, ik ben heel enthousiast en probeer ook mensen in mijn omgeving met het virus te besmetten. Het geeft zoveel handvatten, inzichten, herkenning en bevestiging.

Voor het programma was ik er al mee bezig, maar nu vallen er allemaal puzzelstukjes op z’n plek

In de community en de live sessies kan je vragen stellen. De live sessies wil ik niet missen want je wordt er altijd weer wijzer van. Iedere sessie kom ik er weer energieker en met nieuwe inzichten uit.

Vooral nu de groep vertrouwd raakt met elkaar en het nu een soort vriendengroep geworden is. Alle vragen mogen gesteld worden en niks is gek. Ook vind ik het heel leuk om designs met elkaar te lezen in de live sessies.

Human Design wordt heel ingewikkeld gemaakt. En het is ook wel ingewikkeld maar jij kan het wel schrijven op een manier dat je het tot je kan nemen. Door jou wordt het makkelijker om tot je te nemen en begrijpelijker. Je slaat de informatie niet plat, want je leert wel alles, maar je maakt het toegankelijker. Je maakt het concreet, versimpeld waar nodig is en blijft weg van onnodig moeilijk doen.

Na het programma denk ik zeker dat ik er mee aan de slag kan. Je hebt genoeg bagage om er mee aan de slag te kunnen.

Ik zou het programma aanraden aan mensen zie zelf worstelen met waar ze staan, wie ze zijn en waarom ze tegen dingen aanlopen. Het is heel goed voor jezelf. Maar ook om anderen te kunnen begrijpen. Of coaches die het in hun praktijk willen toepassen, omdat het meer handvatten geeft. Je herkent niet alleen dingen bij jezelf, maar ook bij anderen .

Saskia van der Kaa

Ik vind het programma super duidelijk, heel veel uitleg en veel extra. Het geeft me meer inzicht in mezelf en anderen.

De community heeft veel waarde omdat je er vragen kan stellen en verduidelijking krijgt. Als je er niet uitkomt heb je hier je hulplijn.

Zou het programma dan ook aanraden aan anderen, omdat er heel veel duidelijk wordt voor jezelf en hoe je meer in je eigen balans kunt staan. 

Ellen

Naast het feest van herkenning en de praktische tips, is het toch vooral dat diepere inzicht waardoor ik na de reading gelijk al andere, bewuste keuzes kan maken om mijn energie en workflow beter te managen.

Ik zit volop in het proces om mijn bedrijf en manier van werken vorm te geven. Van veel kwaliteiten en valkuilen ben ik me al bewust, maar van een heleboel lukt het me ook nog niet altijd om er ook echt iets mee te doen. Ik was dus ook vooral op zoek naar praktische inzichten die ik concreet mee kan nemen in de ontwikkelingen van mijn bedrijf. Maar al vanaf moment één, toen Nikki mijn energie type met me deelde, kwam de eerste eye-opener al binnen! Er vielen gelijk een aantal puzzelstukjes op hun plaats, waardoor ik besefte dat ik al járen probeer te leven als een energie type dat ik dus helemaal niet ben. Met alle gevolgen van dien. Naast het feest van herkenning en de praktische tips, is het toch vooral dat diepere inzicht waardoor ik na de reading gelijk al andere, bewuste keuzes kan maken om mijn energie en workflow beter te managen. Nikki deelt alle informatie op een overzichtelijke en energieke manier. En door de interactie en ruimte voor persoonlijke voorbeelden blijft alles ook goed hangen. Ik raad een reading aan voor elke ondernemer die los wil komen van ‘hoe je een goede ondernemer moet zijn’ en erachter wil komen hoe je dat vanuit je eigen kracht kan doen!

Esmee Mankers

Ondernemer , RIJS creatives

Nikki heeft mij zoveel geleerd over mezelf en hoe ik in elkaar steek! Iets waar ik al jaren naar op zoek was, is nu helemaal duidelijk.

Hoe kan het dat ik denk dat ik geen eigen mening heb? Waarom ben ik zo een twijfelaar? Waarom weet ik niet wat ik wil in mijn leven? Random vragen die in één klap  duidelijk werden voor mij. Nikki zit vol energie en durft duidelijk taal te spreken. Ik hou van haar humor en vind haar echt een topper! Hoe knap is het al je iemand kunt lezen op basis van Human design? Wil je jezelf leren kennen, ga dan naar Nikki! 

Aurelia Blom

Ondernemer

Veel dingen die voor mij een bevestiging gaven, of meer inzichten hebben gegeven over waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. 

Een echte aanrader als je meer over jezelf en je gedragingen te weten wilt komen. Nikki zorgt ervoor dat het gesprek tweezijdig is, zodat er niet alleen informatie aan jou wordt verteld maar jij ook echt kan deelnemen aan de reading. Daarnaast vind ik Nikki een open en spontaan persoon die niet oordelen is en veel moeite stopt om de reading goed voor te bereiden. Daardoor heeft ze veel kennis opgedaan van jouw Human Design en kan ze nuttige tips geven zodat je er ook echt wat mee kan. Ze vertelde veel dingen die voor mij een bevestiging gaven, of meer inzichten hebben gegeven over waarom ik bepaalde dingen doe zoals ik ze doe. Kortom, een hele gezellig maar vooral leerzame reading!

Anke

Student

Ik dacht: Is het dan niet heel breed? Net als de wekelijkse horoscoop? Maar nee, dat is zeker niet waar!

Ik had al een aantal reviews voorbij zien komen waarin steeds werd gezegd dat wat Nikki tijdens de sessie vertelt zo herkenbaar is en dacht: is het dan niet heel breed? Net als bij de wekelijkse horoscoop? Maar dat is zeker niet waar! Inderdaad alles wat Nikki over me vertelde was zó herkenbaar! Bijna eng hoe goed ze mij, mijn gedrag en emoties beschreef op basis van mijn Human Design. Veel dingen wist ik wel over mezelf, maar ik had ze nog nooit zo als totaalplaatje gezien. Door alles (emoties, denken, spraak, angsten, etc.) in verband te zien heb ik echt beter inzicht gekregen in wat het beste voor mij wel en niet werkt en hoe ik het beste mijn keuzes kan maken.

Elise van Dansink

Werknemer

Ik ging er nogal sceptisch in, maar al vrij snel werd dit beeld veranderd. 

De reading ging ik nogal sceptisch in. Want ja hoe kan zij dat nou allemaal weten met alleen mn geboortedatum? Maar al vrij snel werd dit beeld veranderd, er waren zoveel herkenningspunten. Dingen die nu eindelijk duidelijk werden, vragen die nu eindelijk een antwoord kregen. Een hele fijne/vrolijke reading gehad! Ik kan het zeker iedereen aanraden!

Esmee de Koning

Student

De reading heeft mij (nog meer) zelfkennis gegeven en inzichten gegeven waarvan ik (nog) niet wist dat ik ze nodig had om verder te groeien als persoon en als ondernemer. Ik snap nu wat ik ‘hier kom doen’, waarom ik bepaalde dingen heb meegemaakt en welk pad ik mag volgen. 

Ik ben al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling dus aan (zelf) kennis en tools geen gebrek. Toch bleef ik tegen dingen aanlopen en had ik moeite om bepaalde patronen te doorbreken. Ik dacht dat ik deze dingen moest veranderen, maar dankzij de Human Design reading van Nikki ben ik erachter gekomen waarom ik (nog steeds) tegen dezelfde dingen aanloop en dat ik die dingen niet hoef te veranderen, want het is wie ik ben. Dankzij de reading zijn zoveel dingen op hun plek gevallen en snap ik mezelf echt beter. dit heeft mij geholpen om minder tot geen weerstand meer te bieden tegen die patronen. Ik kan ze nu beter accepteren, omarmen en ermee om leren gaan. De reading heeft mij (nog meer) zelfkennis gegeven en inzichten gegeven waarvan ik (nog) niet wist dat ik ze nodig had om verder te groeien als persoon en als ondernemer. Ik snap nu wat ik ‘hier kom doen’, waarom ik bepaalde dingen heb meegemaakt en welk pad ik mag volgen. Nikki legt op een hele begrijpelijke manier uit hoe jouw chart eruit ziet en wat alle onderdelen betekenen. Ze geeft ook concrete voorbeelden waardoor het behapbaar is en dingen echt ‘inklikken’. Ze is nuchter, recht door zee en geeft je ook de ruimte om jouw verhaal te vertellen. Heel erg fijn en persoonlijk. Wanneer je nieuwsgierig bent naar jouw Human Design, jouw talenten en valkuilen, jezelf (echt) nog beter wilt leren kennen en gek bent op ‘aha’ momenten, dan raad ik je aan om een reading te doen bij Nikki.

Roos Edens

Ondernemer

 

Wat een fijn en tof gesprek had ik met Nikki! Bizar hoeveel ze over mij wist te vertellen, zónder dat ze me eigenlijk echt kent.  Voor mij was de reading meer de bevestiging die ik nodig had Na een paar dagen merkte ik dat het me onwijs veel helderheid en rust gaf. Omdat ik weet wat beter voor mij als persoon werkt.
Nikki heeft me inzichten gegeven hoe ik als persoon het beste kan handelen in bepaalde situaties en ben daar eigenlijk direct mee aan de slag gegaan. Het geeft me rust om te weten wat beter voor mij als persoon werkt.De acceptatie van bepaalde persoonlijke eigenschappen zorgt dat ik geen continue tweestrijd in mijn hoofd heb. Het is gewoon hoe ik in elkaar steek en daar kan ik op vertrouwen

Lenny Gribnau

De reading brengt je een stap verder in het vinden van je ware ik. Al jaren heb ik het gevoel dat ik niet het pad bewandel waar ik voorbestemd ben en deze reading gaf de doorslag. Tijd voor verandering en meer leven naar wie ik in de kern echt ben!

Het is interessant om eens stil te staan bij wie ik in de kern ben. Bepaalde informatie gaf bevestiging over eigenschappen waar ik wel eens over twijfel. De reading brengt je een stap verder in het vinden van je ware ik. Al een jaar heb ik een nieuwe uitdaging in gedachten, ander werk dan wat ik al 5 jaar doe en deze reading gaf bevestiging dat die nieuwe uitdaging echt bij mij past. Al jaren heb ik het gevoel dat ik niet het pad bewandel waar ik voor bestemd ben en deze reading gaf de doorslag. Tijd voor verandering en meer leven naar wie ik in de kern echt ben!

Veronique van Rosmalen

Ik was nog niet bekend met Human Design, maar ik heb een reading gedaan bij Nikki. Dif heeft mij veel duidelijkheid gebracht over waar bepaalde gedragingen vandaan komen. Ik had tijdens de reading meerdere ahá momenten. Het is op de een of andere manier een geruststelling om te weten waarom je bepaalde dingen doet of voelt. Nikki vertelt veel, vraagt door, geeft tips en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ik had het gevoel alles te kunnen vertellen, ze is erg open en oordeelt niet. De reading is een aanrader als je jezelf (beter) wilt leren kennen!

Anne Roos

Ik ben altijd heel veel bezig geweest met de vraag wat ik nu wil gaan doen in dit leven, wie ben ik nu echt en waar ben ik voor gemaakt? De reading heeft me zoveel inzichten gegeven om die vragen te beantwoorden. 

Er waren zoveel, bijna enge, herken momenten en inzichten. Bij heel veel dingen over mezelf wist ik het stiekem al een beetje of ik kon juist me vinger er niet helemaal goed op leggen, met deze reading heeft het me heel veel bevestigingen geven over mij als persoon en hoe ik me het beste kan opstellen in het leven. Door de verschillende energiebanen begrijp ik nu meer waarom ik me soms op een bepaalde manier voel of waarom ik op een bepaalde manier handel.

Nikki is een heel open, enthousiast en meedenkend persoon wat erg fijn is bij zo’n reading. Ze weet zo ontzettend veel dat je overal wel even bij stil kan staan, vragen kan stellen of samen kunt nadenken over bepaalde uitkomsten.

Amber Korenhof

Ik kan niet anders zeggen dan dat de reading mij veel gebracht heeft. Ik zocht vaak naar verklaringen en snapte mezelf en mijn doen en laten soms niet. Nu viel er veel op z’n plaats en heb ik geleerd te accepteren ipv gefrustreerd te zijn. Het bevatte zoveel rake informatie over mezelf dat ik van de ene verbazing in de andere viel. Gelukkig wordt de sessie opgenomen, want ik moest alles echt laten bezinken! Ik kan niet anders zeggen dan dat de reading mij veel gebracht heeft. Ik zocht vaak naar verklaringen en snapte mezelf en mijn doen en laten soms niet. Nu viel er veel op z’n plaats en heb ik geleerd te accepteren ipv gefrustreerd te zijn. Nikki neemt echt de tijd voor je, ze is een warm persoon en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Voor iedereen die zelfontwikkeling belangrijk vindt, is dit echt een aanrader!

Jasmijn Pulleman

De Human Design Reading van Nikki was geweldig! Het geeft goed inzicht in de persoon die jij bent, waar je goed in bent, wat jouw valkuilen zijn, waar jij behoefte aan hebt en waar jij je dus het beste op kan focussen. Het is een goede reflectie die jou heel bewust maakt. Daarbij is Nikki ook een heel prettig persoon om mee te praten. Ze is vriendelijk, positief, open-minded, eerlijk en direct, daar heb je wat aan! Ik zou iedereen dit zeker aanraden
Jimmy

Heb echt weer nieuwe dingen geleerd en ook veel bevestiging gekregen. Super interessant om hier meer over te leren van jou! Ik ben een projector en dat sluit zo aan op wie ik ben, waar ik tegenaan loop en waar ik naar verlang! Echt heel bijzonder. Toen Nikki hier een heel uitgebreid artikel over had geschreven, ben ik gelijk heel enthousiast alles gaan lezen. Ik had al veel info uit het artikel gehaald over mijn type, waardoor er echt dingen op zijn plek vielen. Tijdens de sessie ging Nikki hier nog dieper op in en gaf ze me nog veel meer informatie! Ook gaf ze een aantal praktische voorbeelden wat super fijn is. Ik herkende mezelf zo erg in de dingen die ze vertelde. Ook kreeg ik weer nieuwe inzichten en extra bevestiging van bepaalde dingen. Nikki is super enthousiast, heel open en weet echt onwijs veel over Human Design, wat een sessie met haar heel leuk maakt!

Robin van der Aa

Veel van de dingen herkende ik heel sterk in mezelf en andere iets minder. Maar hoe langer we praten, hoe meer van de dingen die ik in eerste instantie niet gelijk herkende toch boven kwamen drijven als deel van mij, mijn persoonlijkheid en leefstijl. 

Ik had eigenlijk nog nooit eerder van human design gehoord, maar ik raakte toch echt nieuwsgierig door Nikki’s post en stories hierover.  Tijdens de reading vertelde Nikki mij veel dingen over mij en mijn design. Veel van deze dingen herkende ik heel sterk in mezelf en andere iets minder. Maar wat ik vooral ook erg grappig vond was dat hoe langer we aan het praten waren hoe meer van de dingen die ik in eerste instantie niet gelijk herkende toch boven kwamen drijven als deel van mij, mijn persoonlijkheid of mijn levensstijl. En deze momenten van herkenning gingen ook wel echt de diepte in voor mijn gevoel. Waar je bijvoorbeeld bij astrologie veel meer op het oppervlak blijft. Ik moet wel toegeven dat ik mijn reading niet geheel zonder sceptische gedachtes in ging en dat ik dat nog steeds niet helemaal 100% kwijt ben. Maar Nikki wist mij op basis van mijn design zoveel over mij te vertellen en ze heeft mij ook echt handige tools aangereikt (en tips meegegeven) die ik volgens mijn design het beste kan gebruiken om keuzes te maken en om dit keuzeproces voor mij ook een stuk natuurlijker te laten lopen. En dat alleen vind ik al heel waardevol van deze reading. Ik ben ook zeker heel erg benieuwd hoe ik het ga ervaren om meer volgens mijn design te leven. Ik vind het spannend, maar ben ook excited om er mee aan de slag te gaan!

Jasmin de Leeuw

Student

Ik herkende zo ontzettend veel en het heeft mij zoveel inzichten gebracht, dit had ik van te voren echt nooit kunnen bedenken. Ik merk dat er een soort duidelijkheid gecreëerd is, alsof alles op zijn plaats valt!

WAUW!! Dat was het eerste dat ik dacht na de reading van Nikki. Ik was al druk bezig om mezelf opnieuw te leren kennen, wie ik nou echt ben en hoe ik ben. Ik was erg nieuwsgierig naar wat eruit ging komen en ging er ook verder redelijk blanco in. Geen verwachtingen, gewoon ervaren wat eruit komt. Maar ik herkende zo ontzettend veel en het heeft mij zoveel inzichten gebracht, dit had ik van te voren echt nooit kunnen bedenken. Ik merk dat er een soort duidelijkheid gecreëerd is, alsof alles op zijn plaats valt! Nikki neemt echt de tijd voor je en geeft je enorm veel om over na te denken daarna. Het laat dingen echt op zijn plek vallen en je leert echt waarom sommige dingen zo werken voor jou als persoon en hoe je daarmee het beste om kan gaan. Ik wil Nikki heel erg bedanken voor de reading en raadt het iedereen aan die echt meer wil weten over jezelf.

Yoeri Duijs

Werknemer

 Je reading was heel waardevol voor mij! Ik ben jaren bezig met zelfontwikkeling en het is heel fijn om alles nog eens te horen te krijgen. Ook gaf je me het gevoel dat ik mijn tijd kon nemen om na te denken. Je manier van uitleg en spreken was heel rustgevend. Dit maakt het supermakkelijk om te volgen aangezien er tijdens zo een reading al snel te veel info naar je hoofd wordt gegooid. Ik vond het echt super waardevol!

Kelly Senden

Ondernemer , Send coaching

Het was alsof mij een spiegel voorgehouden werd

Ik heb met Nikki een reading gehad waarbij ik van tevoren niks heb opgezocht. In de reading kwamen onwijs veel dingen aan bod die ik herkende bij mijzelf. Het was alsof mij een spiegel voorgehouden werd. Wat ik ook heel fijn vond waren de tips die ze mij daarna gaf. Dus aan de hand van mijn design gaf ze tips over hoe ik het beste dingen kan gaan doen en kan gaan aanpakken in de toekomst. Ik zou het zeker aanraden als je een duidelijker beeld over jezelf wilt krijgen en voor als je wilt weten op welke manier je dingen kan gaan aanpakken.

Larissa Veninga

Student

Ik heb er oprecht veel aan gehad en dat had ik niet meteen van tevoren gedacht. Al een tijdje ben ik bezig om aan mijzelf te werken, ik merkte dat er wat dingen dwars zaten maar ik wist niet zo goed waar dit vandaan kwam.

Hoort dit bij mij? Kan ik dit ook anders? In de reading had ik veel herkenning, sommige dingen horen dus wel écht bij mij. En ja, nu ik me daar bewust van ben kan dit ook zeker anders. Maar ook een stukje acceptatie, dit is wie ik ben en dit hoort bij mij. Er vielen wat puzzelstukjes op zijn plaats en dat geeft een hoop rust. Ik vind dat je écht de tijd hebt genomen voor de reading, goed voorbereid en een hele duidelijke uitleg. Er komt heel veel informatie op je af en daarom vind ik het erg fijn dat de reading wordt opgenomen en je hem kunt terugkijken. Zo kun je ook met volle aandacht luisteren en hoef je geen aantekeningen te maken. Als je behoefte hebt om jezelf nog beter te leren kennen dan is de reading zeker een aanrader!

Nikki Monster

Werknemer

Het voelde alsof ze me al jaren kent en weet tegen welke dingen ik aanloop of waar ik moeite mee heb. De reading heeft me veel rust en nieuwe energie gegeven

Nikki legt alles op een duidelijke, toegankelijke manier uit.Tijdens de reading herkende ik mezelf heel goed in de dingen die Nikki zei. Het voelde alsof ze me al jaren kent en weet tegen welke dingen ik aanloop of waar ik moeite mee heb. Het heeft me de bevestiging gegeven dat ik met het maken van andere keuzes (en de manier waarop ik ze maak) waarschijnlijk veel meer rust in mijn leven zal ervaren. Ook begrijp ik nu veel beter waar bepaalde gevoelens vandaan komen en hoe ik dit op een positieve manier kan inzetten.

De invloed die anderen op mij hebben vond ik ook erg verhelderend. Ook in de relatie met anderen weet ik nu hoe ik om kan gaan met mijn energie en de beste versie van mezelf kan worden. De grootste conclusie die ik er voor mezelf heb uitgehaald is dat ik meer moet vertrouwen op wat mijn lijf me probeert te zeggen en dat sommige gevoelens of emoties er ook mogen zijn. Het feit dat ik iets voel, betekent niet dat het ook van mij is en daar hoef ik me dus ook niet altijd door te laten leiden. De reading heeft me veel rust en nieuwe energie gegeven en ben daar Nikki dan ook erg dankbaar voor!

Marieke Bol

Werknemer

Op zoek naar een nieuwe invulling van mijn leven, na heftige gebeurtenissen dit jaar, kwam ik de term Human Design tegen. Het triggerde gelijk iets in mij en ik ging op zoek naar meer info. Nikki’s website in combinatie met de chart gaf mij al zoveel informatie, dat ik daar nog veel meer van wilde weten. Ik heb daarom gelijk een Deep Dive Reading bij haar geboekt.

De reading is een echte aanrader als je meer wil weten over je bewuste en onbewuste kwaliteiten en valkuilen en wat het beste bij je past op basis van je design. Of je nu net als ik op zoek bent naar wat meer bevestiging of dat je gewoon nieuwsgierig bent, deze Deep Dive is een echte aanrader! Het gaat overigens niet zo diep dat het te zweverig wordt of dat je de draad kwijt raakt, nee het is echt een leuke reading met veel praktische informatie, waar je ook echt wat mee kan.

Ik heb na de reading geoefend en merk nu dat mijn hoofd weer met ideetjes vol begint te stromen, terwijl ik hiervoor echt een beetje “leeg” was.

Nikki is trouwens echt aanstekelijk enthousiast, weet je aandacht goed vast te houden, heeft veel kennis en is lekker recht door zee. De tijd vloog voorbij, het is een super gezellig mens! Twijfel niet en boek die reading!

Sharon Prins

Online ondernemer

Toen ik net bij Nikki begon, zat ik nog in de beginfase van het ondernemen. Bijna een jaar daarvoor had ik me ingeschreven bij de KVK, maar ik kreeg niet echt iets voor elkaar. Ik heb geen hoog energielevel, overdenk alles en deed vervolgens niets omdat ik het niet durfde. Dus ik had nog weinig stappen gezet. Wat frustrerend voelde, omdat ik wel veel ideeën had maar daar kwam niks van terecht. Ik had geen overzicht, wist niet waar ik moest beginnen en had er voor mijn gevoel ook geen tijd voor omdat ik nog 4 dagen per week werkte.

Nikki helpt mij om manieren te vinden om dingen te doen op een manier die bij mij passen. Ik ben een projector, waardoor ik niet altijd maar door kan gaan. Ze pusht me niet om dingen te doen om de manier waarop zij het doet, omdat ze begrijpt dat we anders zijn. Ze probeert geen copy Nikki van mij te maken, maar geeft me het vertrouwen dat ik ook een succesvolle ondernemer kan zijn, door echt mijn eigen pad te volgen.

Door het traject heb ik zo veel stappen gezet die ik anders niet echt had genomen. Content maken, simpeler denken, beter worden in doelgroep bepalen, meekijken met website én ik heb mijn eerste webinar gegeven.

Samenwerken met Nikki is mega waardevol, omdat ze de juiste vragen stelt en mij de ruimte geeft net zo lang door te ratelen tot ik zelf het antwoord heb gevonden. Het is ontzettend fijn, omdat het voor mij echt een stok achter de deur is en het mij helpt mijn doelen te realiseren die anders nog heeeeel lang in mijn hoofd zouden blijven zitten. En het is soms fucking confronterend, omdat ze precies de zere plek weet te benoemen.

Ik zou Nikki 100% aan iedereen aanraden die Human Design ook maar een beetje interessant vindt. Nikki weet heel goed waar ze het over heeft en legt alles mega uitgebreid uit. En ik hou van de combinatie van praktisch en zweverig. Ze is ook mega attent, denkt altijd mee, biedt altijd hulp aan en het maakt niet uit of een sessie 1 of 3 uur duurt, ze is er echt volledig voor haar klant, heel bijzonder.

Tess Jamdagni

Opruimcoach / organizer

Toen ik net met Nikki begon deed ik maar wat, rommelde ik wat aan en wist ik niet concreet wat ik wilde. Ik wist niet precies wat ik wilde en waar ik iemand nou echt mee hielp. Door een eerdere coach ervaring vond ik de investering spannend, omdat ik bang was dat ik geld weg zou gooien. En ik dacht ‘ik kan het wel alleen’. Maar nu zie ik in wat een goede coach voor verschil kan maken in je business en privé leven. Door de coaching ben ik echt gaan inzien dat ik mezelf nog klein houdt. En dankzij Nikki ben ik mijn waarde gaan inzien. Ben ik nu ook echt meters gaan maken, heb ik eindelijk mijn potje met goud gevonden, heb ik helder wat mijn missie is en sta ik nu echt in mijn kracht. Dit geeft zoveel rust en vertrouwen. Waardoor het ondernemen nu zoveel makkelijker, meer vanuit flow en fun gaat.

Door de juiste vragen die je stelt en de liefdevolle duw in mijn rug doe ik nu wat ik het aller liefst doe. Samenwerken met Nikki is empowerent en de beste keuze die je kan maken, omdat je met haar je business naar een next level helpt. Je meer in je kracht staat en je potje met goud vindt. Ik gun iedereen Nikki als coach, omdat je echt meters gaat maken, zowel in je business als privé. Door jou en Human Design heb ik mezelf zo goed leren kennen en dat gun ik iedereen. Een stukje verdieping in wie je bent als persoon en hoe je vanuit fun & ease je bedrijf kan runnen. Ik voel me ontzettend gezien en gehoord door Nikki en er ontstaat echt een verbinding. Ze is objectief, oordeelloos maar wel lekker duidelijk. Daar waar het op staat deelt ze gewoon. Ik gun iedereen die meer over zichzelf wilt weten en iedereen die z’n bedrijf naar de next level wilt tillen jou als coach.

Angelique Steen

Verbindingsoach

Voor het traject met Nikki was ik het optimisme in het ondernemen een beetje verloren. Weinig plezier. Veel moeite. Wist niet wie ik was en wat ik als ondernemer te bieden had. Ik had onwijs moeite te ondernemen op mijn voorwaarden. Te ondernemen zonder altijd moe te zijn. Zonder het gevoel te hebben dat ik te weinig deed. Kreeg geen contact met mijn doelgroep. Was de richting kwijt. En elke vorm van balans in mijn dagen. En daar was ik zo klaar mee. Maar ik wist ook niet hoe ik eruit moest komen.

Werken met Nikki heeft me in sneltrein vaart richting mijn beperkende overtuigingen gebracht. En dat is mega waardevol. Daarnaast heb ik de zekerheid en het vertrouwen gekregen om all-in te gaan in mijn healing. Het inzicht dat ik een projector in Human Design ben, geeft me het zelfvertrouwen dat alles wat nodig is, gewoon mezelf zijn is. Dit was het laatste duwtje om daar niet meer van af te wijken.

Het traject heeft me vertrouwen gegeven en een vet vergroot bewustzijn (tot het bijna irritante aan toe). Maar ook vooruitgang in alles: healing, business, kennis, mood. Voel me zo veel chiller en blijer. En ik zit weer meer in de overgave die ik ook lang kwijt was. Ik durf te zeggen dat ik met Nikki sneller dichterbij mezelf ben gekomen.

De samenwerking met Nikki is verhelderend, omdat ze er geen doekjes om wind terwijl ze je helpt te vinden wat bij jou past. Ik zou het traject daarom ook 100% aanraden, maar alleen als je klaar bent voor next level leven.

Loes Huijskes

Relaxed leven expert

Sinds kort heb ik mijn eigen bedrijf en het is niet makkelijk om vanaf het begin iets op te bouwen. Nikki heeft mij hierin enorm geholpen. Ze heeft me laten in zien wat ik wil en hoe ik daar het beste kan komen. Nikki weet wat ik nodig heb. Ze geeft enorm veel tips, geeft je vooral de ruimte om zelf na te denken en om deze tips op je eigen manier te implementeren in je bedrijf.  Vooral door het inzicht in mijn Human Design weet ik nu wat wel en niet voor mij werkt. Hier helpt Nikki enorm bij. Het krijgen van goede tips en strategieën zijn fijn, maar je hebt er niks aan als ze niet aansluiten bij jou als persoon. Nikki zorgt ervoor dat je de strategieën die ze geeft ook echt leert gebruiken op je eigen manier en tempo.

Samenwerken met Nikki is eye opening, omdat ze ideeën naar boven brengt waarvan ik niet eens weet dat ik ze soms heb. En omdat ze me laat inzien dat het gene wat ik wil, gewoon mogelijk is. Ik zou het traject aanraden omdat Nikki enorm veel tijd in jou en je bedrijf stopt. En ze is heel goed in jou laten inzien wat je wilt en nodig hebt.

Kelly Senden

Mentale gezondheid en fitness coach

Voordat ik aan het traject met Nikki begon, wist ik nog niet heel veel over mijzelf. Toen kwam ik tot de conclusie, dat ik het eigenlijk helemaal niet alleen kan en dat ik het wil niet zelf hoef uit te vinden.

Tijdens het traject ben ik veel meer over mijzelf gaan ontdekken. Wie ben ik? Hoe ga ik te werk? Maar ook ben ik gaan inzien dat ik belangrijk ben. En dat ik het niet alleen hoef te doen. Door het traject heb ik een routine weten te ontwikkelen waar ik me prettig bij voel. Waardoor ik rust ervaar en ook efficiënter ben gaan werken. Plus ik durf ook meer stappen te zetten.

Samenwerken met Nikki is ontzettend fijn. Het is op basis van oprechtheid, maar ook confronterend. Nikki weet de juiste vragen te stellen, luistert, geeft aandacht, is kritisch en bovenal gewoon een ontzettend tof mens. Ik zou het traject aanraden als je meer over jezelf te weten wilt komen en als je hulp wilt bij het opzetten van je bedrijf.

Lisa Ainsley

Hi, ik ben Nikki!

Er is één probleem in deze wereld wat ik graag zou willen oplossen (oké wel meer hoor, maar moet ergens beginnen).

Dat probleem is dat iedereen altijd maar doet wat moet, hoort en wat anderen van hen verwachten. In plaats van kiezen voor zichzelf en hun eigen dromen, doelen en verlangens. Misschien herken je dat probleem ook wel?

Te veel mensen laten zich beïnvloeden door hun omgeving, door angsten, twijfels, de mening van anderen en niet helpende gedachten. Ze bewandelen niet hun eigen pad, maar leven het leven van een ander. Wat alleen maar voor frustratie, woede, teleurstelling en bitterheid zorgt.

Dát is in mijn ogen echt een probleem, vind je ook niet?

Daarom ben ik zo enthousiast over Human Design. Iedereen is namelijk uniek, one out of 7.8 bilion. Er is geen one-size-fits-all methode of systeem. Er is niet één manier van leven en ondernemen die voor iedereen werkt. One size fits none.

Human Design brengt je terug naar de persoon wie je altijd al bent geweest. Zodat je vanuit daar een FUCK YES leven kan creëren op JOUW manier en JOUW voorwaarden, vol voldoening, vrede, verwondering en succes. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen van je verwachten. Maar gaan doen waar je hiervoor op aarde bent.

Ik vind dus ook dat iedereen moet leren over Human Design. Helaas is het een complex en ingewikkeld systeem en laten mensen zich hier snel door afschrikken. Zonde in mijn ogen, want hoe meer mensen hier mee aan de slag gaan, hoe beter. En daarom doe ik wat ik doe.

Het is mijn missie om Human Design voor iedereen toegankelijk te maken, door het op een simpele, praktische en eenvoudige manier uit te leggen. Zodat we samen een ripple effect kunnen creëren van mensen die echt kiezen voor zichzelf en een fuck yes leven creëren op hun eigen voorwaarden.