Understanding Human Design

 

Een 5 maanden programma waarin je op een simpele, praktische en eenvoudige manier alles leert over de belangrijkste elementen van Human Design. Zodat je niet alleen ontdekt wie je bent en zo een fuck yes leven kan creëren op jouw voorwaarden. Maar óók zodat je Human Design straks kan inzetten om anderen te helpen.

Weet je wat het probleem is...

Human Design is een ongelofelijk waardevol tool, waarmee je out of this world transformaties kan faciliteren voor jezelf en je klanten. Alleen weinig mensen durven het in te zetten als tool. En misschien herken jij dat ook wel.

Je voelt wel dat je het wilt inzetten, er is voor jou ten slotte ook een wereld open gegaan toen je aan de slag ging met Human Design en nu wil je dit ook aan anderen meegeven.  

Maar je doet het nog niet, want je

 • Hebt niet het gevoel dat je expert bent en je denkt dat je eerst álles moet weten voordat je het kan inzetten. Want ja, je wilt wel de goede dingen zeggen natuurlijk
 • Hebt wel wat kennis maar mist het vertrouwen en de praktische tools om het ook echt toe te kunnen passen
 • Bent voor je gevoel nog te kort bezig met Human Design en hebt je vooral gefocust op je eigen design
 • Hebt misschien al wel veel gelezen online. Maar als je het design van iemand wilt lezen, kom je er achter dat je toch nog niet echt begrijpt. In de basis kom je er misschien wel uit, maar het is nog geen kloppend geheel.
 • Vindt het lastig om een soepel antwoord te geven op vragen. Het nog blijft nog een puzzel en veel zoekwerk.
 • Moet alle informatie die je hebt opgedaan je nog eigen maken, belichamen en leren interpreteren
 • Voelt nog niet het vertrouwen in jezelf om Human Design echt als tool in te zetten
 • Hebt nog niet het gevoel dat je jouw klanten, vrienden en familie een basic reading kan geven

 

Dit is precies waarom ik Understanding Human Design heb gecreëerd…

 Het is namelijk mijn missie om Human Design voor iedereen toegankelijk te maken, door het op een simpele, praktische en eenvoudige manier uit te leggen.

Geen ingewikkelde termen en onnodige informatie, maar alleen wat je écht nodig hebt. Zodat je het vanuit vertrouwen niet alleen voor jezelf, maar ook voor je klanten en mensen in je omgeving kan gaan inzetten. 

Want als je een beetje up-to-date bent, zie je vast ook wel dat Human Design echt up and coming is. Dat steeds meer mensen deze tool gaan inzetten en dat het de coaching wereld aan het overnemen is. Die boot wil jij toch niet missen? 

And let’s be honest. Je hebt geen zin om duizenden euro’s te investeren in de officiële opleidingen waar je jaaaren over doet. Toch?

 Understanding Human Design zorgt ervoor dat je

 • Vol vertrouwen een Human Design chart kan lezen en een basic reading kan geven aan anderen. Je kan alle losse elementen koppelen zodat het een kloppende puzzel wordt.
 • Alle kennis én ervaring hebt die nodig is om het als tool in te zetten. Zodat je niet alleen jezelf, maar ook je familie, vrienden en klanten beter gaat begrijpen.
 • Beter kan inspelen op vraagstukken en problemen van je klanten. Het is een extra tool om je klanten nog beter te lezen, begrijpen en helpen.
 • Dichterbij jezelf komt, waardoor je jouw leven en onderneming op JOUW manier kan inrichten.
 • Antwoord vindt op de vragen: Wie ben ik, wat wil ik en waar ben ik hiervoor op aarde? 
 • Handvatten krijgt voor het leven. Een soort persoonlijke gebruiksaanwijzing, zodat je makkelijk om kan gaan met de dingen waar je mee worstelt. En deze gebruiksaanwijzing kan je vervolgens ook aan je klanten geven.

In the end krijg je door Understanding Human Design meer liefde en compassie voor jezelf, je dierbaren en je klanten. Je leert jezelf beter kennen, ontdekt hoe je in elkaar steekt en waarom je doet wat je doet. Waardoor je uiteindelijk meer innerlijke rust, acceptatie, vertrouwen en vrijheid gaat ervaren in je dagelijkse leven. Alles wat je leert over Human Design, kan je vervolgens ook gebruiken om anderen te helpen en om het als tool in te zetten in je bedrijf. Met Human Design in je toolbox als ondernemer, ga je de impact hebben waar je hiervoor op aarde bent en waar je zo naar verlangt.

Understanding Human Design is voor jou als je...

 • Op een simpele, praktische en toepasbare manier alles wil leren over de belangrijkste elementen van Human Design en het dan ook echt kan inzetten als tool.
 • Vol vertrouwen basic readings wilt geven aan vrienden, familie en klanten, waardoor je sneller tot de kern van het probleem komt en grotere transformaties faciliteert.
 • Jezelf, de mensen in je omgeving en je klanten beter wilt leren kennen en begrijpen. Zodat je diepere verbinding en connectie creëert en een grotere transformatie faciliteert.
 • De kennis wil gebruiken om meer in verbinding te komen met wie je bent en waar je hiervoor op aarde bent
 • Al de nodige coaching vaardigheden hebt opgedaan, maar op zoek bent naar verdieping. This is going to be a game changer.
 • De theorie al kent maar niet weet hoe je dit praktisch kan toepassen
 • Niet per se een carrière switch wil maken naar Human Design coach, maar je wilt het als aanvulling gebruiken (en mag natuurlijk wel he, Human Design coach 😉 )

Praktische details

Wat kan je verwachten 

 • Een transformerend en inspirerend programma waarin je in 5 maanden op een simpele en praktische manier de belangrijkste dingen uit Human Design leert.
 • Er komen verschillende modules over: Wat is Human Design, de Bodygraph begrijpen, energietype, not-self, signature, strategie, autoriteit, energiecenters, profielen, kanalen, poorten, planeten, lijnen, deconditioneren, het geven van een reading, de basis van de pijlen. Alles wat jij nodig hebt om Human Design in te zetten als tool.
 • Online community van like minded mensen, zodat je het niet alleen hoeft te doen.
 • Ook na de 5 maanden blijf je toegang houden tot de online community, je kan het programma dus lekker op je eigen tempo volgen.
 • Iedere 2 weken komt er een nieuwe module vrij, zo blijft het behapbaar en is er ook voldoende tijd om de kennis te integreren.
 • Iedere 2 weken een live sessie waarin je al je vragen kan stellen, case study’s kan inbrengen en met elkaar in gesprek gaat over Human Design. Dit gaat er echt voor zorgen dat je niet alleen kennis hebt, maar er ook mee aan de slag gaat.
 • Video’s, ebooks en andere tools die je gaan helpen om de kennis nog meer eigen te maken, zodat je op een simpele en eenvoudige manier alles leert over Human Design
 • Levenslang toegang tot de online academy waar je alle video’s, tools, ebooks en opnamen van de live sessies vindt.
 • De mogelijkheid om al je vragen te stellen in de online community of via de mail.

 

Wanneer begint het? 

We beginnen met een groep op maandag 4 oktober

Om de twee weken komt er iedere maandag een module online

Iedere twee weken is er een live sessie op dinsdag avond om 19:30 (dit kan nog veranderen) 

 

Wat is de investering? 

Self-study: €1397,- (ex. btw)

Met community en wekelijkse live sessies: €2500,- (ex. btw)

Je kan dit betalen in 1x of in 5 termijnen.

Kom je financieel niet uit? Stuur dan een mail naar info@nikkiwillemse.nl zodat ik samen met je mee kan kijken. Geld zou namelijk nooit een probleem moeten zijn.

De deuren naar Understanding Human Design gaan weer open in september’22. Wil de eerste zijn die weet wanneer de deuren open gaan én wil je gebruik maken van de speciale wachtlijst actie?

 

Meld je dan aan voor de wachtlijst, dan houd ik je op de hoogte!

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@nikkiwillemse.nl en je krijgt binnen 24 uur een reactie op je vraag!

Wat is het verschil tussen self study en groepsprogramma?

Wanneer je kiest voor de self study volg je het programma helemaal zelf. Je hebt dan geen toegang tot de online community, de live sessies die 2x per maand zijn en mijn persoonlijke begeleiding 5 maanden lang.

Wanneer je kiest voor het groepsprogramma krijg je niet alleen mijn begeleiding 5 maanden lang, maar je krijgt er ook een fantastische community bij waar je al jouw vragen kan stellen. Maar ook ervaringen en inzichten kan delen. Zo leer je niet alleen van mijn kennis en ervaring, maar ook van de ervaring en kennis van anderen. Daarnaast is er iedere 2 weken een live sessie. In deze sessies kan je al je vragen stellen maar is er ook ruimte voor het delen van ervaringen, het inbrengen van case study’s en connecten met like minded mensen.

Ik heb al meerdere programma's gevolgd, hoe is dit anders?
 • Mijn missie is om Human Design op een simpele, eenvoudige en toepasbare manier uit te leggen. Geen ingewikkelde termen en onnodige informatie, maar alleen wat je écht nodig hebt. Zodat je het vanuit vertrouwen niet alleen voor jezelf, maar ook voor je klanten en mensen in je omgeving kan gaan inzetten. Het wordt een combinatie van theorie en praktische opdrachten, samen met een groep like minded mensen. Zo krijg je niet alleen de kennis, maar ga je het ook kunnen belichamen en integreren.
Hoeveel tijd ben ik kwijt per Maand?
 • Dat ligt natuurlijk helemaal aan jou! Maar ik zou je willen aanraden om per week minimaal 2 uur vrij te maken om de content te bekijken en er mee aan de slag te gaan. De live sessies zijn 2x per maand en duren tussen de 60-120 minuten. 
Ik wil readings kunnen geven, is dit programma dan geschikt?

Zeker! Met de kennis en ervaring die je opdoet in het programma kan jij straks vol vertrouwen readings geven aan je klanten, familie en vrienden.

Ik heb nog helemaal geen verstand van Human Design, is het dan voor mij?

Absoluut! Dit programma is voor iedereen die op een simpele, eenvoudige en toepasbare manier wilt leren over de belangrijkste elementen van Human Design. We beginnen bij de basis en gaan vanuit daar alles behandelen wat belangrijk is.

Wat ga ik leren?

De belangrijkste elementen van Human Design. Alles wat je nodig hebt om vol vertrouwen Human Design als tool in te zetten.

Er komen modules over: Wat is Human Design, wat zie je in de Bodygraph, hoe geef je een reading, energietype, strategie, not-self, signature, autoriteiten, centers, profielen, poorten, kanalen, planeten, deconditioneren en de pijlen.

Wat als ik er niet live bij kan zijn?

Dat is geen probleem! De opnames van de sessies komen online te staan zodat je het in je eigen tijd terug kan kijken.